PrimeXBT banner

Contacten

Voor hulp of vragen zijn er tal van contactmogelijkheden beschikbaar om u te ondersteunen.

PrimeXBT Logo

PrimeXBT biedt 24/7 ondersteuning, klaar om alle vragen te beantwoorden en te helpen bij eventuele problemen. Neem contact op via de volgende contactmethoden:

Om een live chat te starten op de PrimeXBT website of app, volg deze stappen:

  1. Navigeer naar de rechterbenedenhoek van het scherm en zoek het chat-icoon.
  2. Klik op het icoon om het chatvenster te openen.
  3. Indien gevraagd, voer uw naam en e-mailadres in om het gesprek te starten.
  4. Typ je bericht of vraag in het tekstvak en druk op Enter om te verzenden.

Een supportmedewerker zal binnenkort aan de chat deelnemen om u te assisteren.

PrimeXBT live chat.

Voor ondersteuning via e-mail kunt u contact opnemen met PrimeXBT via [email protected]. Ons team is toegewijd aan het bieden van snelle en grondige hulp om aan uw behoeften te voldoen.

PrimeXBT onderhoudt een dynamische aanwezigheid op verschillende socialemediaplatforms, zodat je verbonden kunt blijven en geïnformeerd. Volg ons voor de laatste updates en interacties met de gemeenschap.

PrimeXBT Facebook

PrimeXBT Facebook.

Blijf via Facebook verbonden met PrimeXBT voor het laatste nieuws, updates en gemeenschapsdiscussies. Ga in op onze content en word onderdeel van onze groeiende gemeenschap.

PrimeXBT Twitter/X

PrimeXBT Twitter.

Volg PrimeXBT op Twitter voor real-time updates, marktinzichten en boeiende inhoud die speciaal voor onze volgers is samengesteld. Doe mee aan het gesprek.

PrimeXBT Youtube

PrimeXBT Youtube.

Abonneer je op PrimeXBT op YouTube voor diepgaande tutorials, marktanalyses en exclusieve interviews. Verbeter je handelskennis met onze video-inhoud. Abonneer je op ons

Reddit

PrimeXBT Reddit.

Ga in gesprek met de PrimeXBT-community op Reddit. Deel je ervaringen, stel vragen en verbind met andere handelaren in een levendige en ondersteunende omgeving.

Telegram

PrimeXBT Telegram.

Word lid van de PrimeXBT Telegram-groep voor directe meldingen, een directe lijn naar ondersteuning en een gemeenschap van medehandelaren.

Instagram

PrimeXBT Instagram.

Volg PrimeXBT op Instagram voor exclusieve content achter de schermen, handelstips en visuele inzichten in de wereld van het handelen.

Discord

PrimeXBT Discord.

Word onderdeel van de PrimeXBT Discord-gemeenschap voor live discussies, handelsstrategieën en een ruimte om te verbinden met handelaren op alle niveaus.

Hoofdkantoor van PrimeXBT

PrimeXBT valt onder Prime Technology Ltd., geregistreerd in de Seychellen met bedrijfsnummer 217308, en Prime XBT Trading Services Ltd, opgericht in de Republiek der Marshalleilanden met registratienummer 120813.

Opgericht in 2018, is PrimeXBT snel uitgegroeid tot een vooraanstaand handelsplatform, dat toegang biedt tot meer dan 110 handelsactiva. Het platform pronkt met een indrukwekkend gemiddeld dagelijks handelsvolume van meer dan $1 miljard, ondersteund door meer dan 12 liquiditeitsverschaffers.

PrimeXBT opereert wereldwijd en heeft zijn aanwezigheid uitgebreid met drie kantoren over de hele wereld en een toegewijd team van meer dan 150 medewerkers die zich inzetten om uitzonderlijke handelsdiensten te bieden.