PrimeXBT banner

PrimeXBT Team

Ons team, onder leiding van de eigenaar en CEO, bestaat uit top handels- en crypto-experts. Wij zijn toegewijd aan het leveren van nauwkeurige, inzichtelijke inhoud om uw beslissingen in handel en cryptocurrencies te versterken. Onze leiding zorgt voor toegang tot superieur onderzoek, in lijn met de behoeften van zowel nieuwe als ervaren handelaren.

PrimeXBT Logo

PrimeXBT Marktanalist

Kathryn Davies

Kathryn Davies – is marktanalist bij PrimeXBT, bekend om haar expertise in fundamentele en technische analyse over verschillende markten, waaronder cryptocurrencies, forex, indices en grondstoffen. Ze blinkt uit in het bieden van heldere inzichten in economische, technologische en politieke ontwikkelingen, waardoor handelaren geholpen worden bij het nemen van geïnformeerde beslissingen.

Kim Chua

Kim Chua – is een ervaren marktanalist bij PrimeXBT met een sterke achtergrond in institutionele handel. Na te hebben gewerkt bij vooraanstaande banken en het beheren van een succesvol hedgefonds, brengt Kim diepgaande inzichten in zowel de traditionele als de cryptocurrency markten. Haar educatieve initiatieven en eigen handelscurriculum hebben geholpen bij het vormen van een nieuwe generatie analisten.

PrimeXBT Inhoudsspecialist

Sotiris Foraris

Sotiris Foraris – is een Content Specialist bij PrimeXBT met meer dan twaalf jaar ervaring in de financiële sector. Zijn werk verrijkt de educatieve inhoud van het platform, waardoor het handelaren helpt bij hun besluitvormingsproces.

Technisch Analist, Content Producent, Handelaar

Tony Severino

Tony Severino – is een technisch analist, contentproducent en handelaar bij PrimeXBT, die meer dan 15 jaar ervaring in online media benut. Hij richtte CoinChartist.io op, dat educatieve bronnen en technische indicatoren biedt die zijn aangepast voor cryptocurrency-handel, waardoor de handelsstrategieën op PrimeXBT worden verbeterd.

PrimeXBT Inhoudsexperts

Alexander Goodenough

Alexander Goodenough – is een inhoudsexpert bij PrimeXBT, gespecialiseerd in het creëren van boeiende en informatieve inhoud over verschillende onderwerpen. Zijn expertise verrijkt de educatieve bronnen van het platform, door handelaren en investeerders te ondersteunen met hoogwaardige informatie.

Kate Leaman Lev

Kate Leaman Levi – is een financiële contentexpert bij PrimeXBT, bekend om haar bijdragen aan financiële verslaggeving en analyse. Ze belegt sinds 2011 en biedt inzichtelijke inhoud om handelaren te helpen navigeren door financiële en cryptomarkten.

Technisch Schrijver bij PrimeXBT

Michail Nikolajev

Mikhail Nikolaev – is werkzaam als technisch schrijver bij PrimeXBT. Met een sterke achtergrond in FinTech en DeFi, is hij gespecialiseerd in blockchain-technologieën en crypto, waarbij hij meer dan vier jaar aan inzichtelijke analytische inhoud levert. Zijn expertise verrijkt het educatieve aanbod van PrimeXBT, waardoor gebruikers complexe financiële technologieën en marktdynamiek beter begrijpen.

PrimeXBT Cryptocurrency Expert

Brian Dean Nibley

Brian Dean Nibley – is een Cryptocurrency Expert bij PrimeXBT, gespecialiseerd in Bitcoin en crypto-gerelateerde inhoud. Met vijf jaar ervaring in het vakgebied biedt hij uitgebreide inzichten in de cryptomarkt voor weloverwogen handelsbeslissingen.

Financiële Inhoud Team

Het financiële contentteam van PrimeXBT bestaat uit experts die essentiële financiële inzichten en analyses bieden. Ze ondersteunen geïnformeerde handels- en investeringsbeslissingen met actuele inhoud over verschillende markten, waaronder crypto.

Redactieteam

Het redactieteam van PrimeXBT bestaat uit topspecialisten op het gebied van handel en digitale financiën, die zich inzetten om educatieve inhoud te bieden die gebruikers begeleidt door de complexiteit van online handelen en investeren.