Stortingsmethoden van PrimeXBT

Geld storten op PrimeXBT is een eenvoudige en veilige procedure, die handelaren een verscheidenheid aan opties biedt, waaronder directe cryptotransfers en fiat-naar-crypto aankopen via betrouwbare partners. Met ondersteuning voor meerdere cryptocurrencies en directe stortingsmogelijkheden in fiatgeld, zorgt PrimeXBT ervoor dat handelaren snel en gemakkelijk hun accounts kunnen financieren om zonder vertraging te beginnen met handelen.

PrimeXBT stortingsmethoden.

Lijst van alle stortingsmethoden op PrimeXBT

Hieronder vindt u een uitgebreide lijst van alle stortingsmethoden die beschikbaar zijn voor gebruikers op het PrimeXBT handelsplatform:

Gebruikers kunnen cryptocurrencies rechtstreeks overmaken van hun persoonlijke crypto wallets naar hun PrimeXBT Wallets. Ondersteunde cryptocurrencies zijn:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Tether (USDT)
 • USD Coin (USDC)
 • Covesting (COV)

PrimeXBT werkt samen met verschillende fiat-naar-crypto wisseldiensten, waardoor gebruikers cryptocurrencies kunnen kopen met bankkaarten en deze direct naar hun PrimeXBT portemonnee kunnen laten overmaken. Diensten van partners omvatten:

 • Coinify
 • Paxful (Peer-to-Peer)
 • Xanpool

Gebruikers kunnen direct contant geld storten op hun Cash Wallets op PrimeXBT vanuit:

 • AdvCash-rekeningen
 • Perfect Money

Daarnaast bieden we de mogelijkheid voor contante/fiat-stortingen via lokale betaalsystemen in Thailand, Vietnam en Brazilië.

Deze methoden bieden gebruikers een scala aan opties om ervoor te zorgen dat hun handelsaccounts op een manier die voor hen het meest handig is, gefinancierd kunnen worden, of het nu gaat om directe cryptotransfers of via fiat-naar-crypto aankopen.

Hoe maak je een storting op PrimeXBT?

 1. Log in op uw account: Begin met inloggen op uw PrimeXBT-account. Als je nog geen account hebt aangemaakt, moet je er een registreren door je e-mailadres op te geven, een wachtwoord in te stellen en je e-mailadres te verifiëren.
 1. Navigeer naar het Stortingsgedeelte: Eenmaal ingelogd, ga naar het hoofddashboard. Zoek naar de knop of sectie ‘Storten’, die meestal prominent wordt weergegeven op de hoofdpagina van je account.
 1. Selecteer uw stortingsmethode: Kies uit de beschikbare stortingsopties. PrimeXBT biedt twee hoofdmethoden:
 • Directe Crypto Stortingen: Voor het storten van cryptocurrencies zoals BTC, ETH, USDT, USDC en COV rechtstreeks vanuit je wallet.
 • Crypto kopen met fiat: Als je de voorkeur geeft aan het gebruik van fiatvaluta, selecteer dan de optie om cryptocurrencies te kopen via partners van PrimeXBT zoals Coinify, Paxful of Xanpool.
PrimeXBT crypto forex indices.
 1. Kies uw stortingsvaluta: Selecteer de cryptocurrency die u wilt storten. Zorg ervoor dat je de juiste valuta kiest om problemen te voorkomen.
 2. Kopieer het stortingsadres of scan de QR-code: PrimeXBT zal je voorzien van een uniek stortingsadres voor de geselecteerde cryptocurrency. Kopieer dit adres of gebruik de QR-code om gelden over te maken vanuit je externe portemonnee.
 3. Voer de overboeking uit vanuit je portemonnee: Ga naar je externe portemonnee waar je cryptocurrency is opgeslagen, en start een overboeking naar het gekopieerde adres. Zorg ervoor dat je het juiste bedrag invoert en controleer het adres dubbel voordat je de transactie bevestigt.
 1. Selecteer ‘Crypto Kopen’: Klik op de optie om cryptocurrencies te kopen met fiatgeld.
 2. Kies uw betaalmethode en valuta: Volg de instructies om uw voorkeursbetaalmethode (bijv. bankkaart, SEPA-overboeking) en de cryptocurrency die u wilt kopen te selecteren.
 3. Rond de aankoop af via het partnerplatform: U wordt doorgestuurd naar het geselecteerde partnerplatform om uw aankoop te voltooien. Volg hun instructies om de transactie af te ronden.

PrimeXBT Minimale Storting

Minimale Stortingen voor Cryptocurrency

Voor stortingen in cryptocurrency hanteert PrimeXBT geen strikte minimale stortingsbedrag. Dit betekent dat je kunt beginnen met bedragen die voor jou comfortabel aanvoelen, met in gedachten de noodzaak om transactiekosten en de margevereisten van je handelstransacties te dekken. Bijvoorbeeld, de minimale ordergrootte voor Bitcoin (BTC) handel op PrimeXBT is 0,001 BTC, en met hefboomwerking kan de vereiste minimale marge voor zo’n handel zo laag zijn als 0,000005 BTC, afhankelijk van de gebruikte hefboomwerking.

Minimale contante stortingen

Voor degenen die de voorkeur geven aan het gebruik van fiatvaluta, faciliteert PrimeXBT contante stortingen via externe leveranciers zoals AdvCash en Perfect Money. Hier is een minimale storting van $10 USD vereist. Deze optie is ontworpen om het platform toegankelijk te maken, waardoor je kunt beginnen met handelen met een relatief klein bedrag aan kapitaal.

Verwerkingstijd van stortingen op PrimeXBT

Bitcoin (BTC)40 minutes
Ethereum (ETH)Few minutes
ERC-20 Tokens (USDT, USDC, and COV)Few minutes
BEP-20 TokensFew minutes
TRC-20 Tokens (USDT, USDC)1 minute
Cash/Fiat (AdvCash, Perfect Money)Instantly
PrimeXBT financiële toekomst.

Verwerkingstijd voor stortingen in cryptocurrency

 • Bitcoin (BTC): Stortingen vereisen 3 blokbevestigingen, wat meestal ongeveer 40 minuten duurt. Dit kan echter variëren afhankelijk van de congestie op het Bitcoin-netwerk.
 • Ethereum (ETH) en ERC-20 Tokens (zoals USDT, USDC en COV): Deze vereisen 10 blokbevestigingen. Onder typische omstandigheden duurt dit proces enkele minuten, maar kan langer duren tijdens perioden van intensief netwerkgebruik.
 • BEP-20 Tokens: Net als ERC-20 tokens vereisen BEP-20 stortingen ook ongeveer 10 blokbevestigingen, waarbij de verwerkingstijden naar verwachting binnen enkele minuten zullen zijn, afhankelijk van de huidige staat van het BNB Smart Chain netwerk.
 • TRC-20 Tokens (USDT en USDC op het TRON-netwerk): Vereisen 20 blokbevestigingen, waarbij stortingen doorgaans binnen ongeveer 1 minuut voltooid zijn onder normale omstandigheden.

Verwerkingstijd Voor Contant/Giraal Geld Stortingen

Stortingen via AdvCash en Perfect Money naar uw Cash Wallets op PrimeXBT worden over het algemeen direct verwerkt. Het is echter belangrijk om rekening te houden met mogelijke vertragingen van de kant van de dienstverlener, die de verwerkingstijd enigszins kunnen verlengen.

PrimeXBT Crypto Stortingen

Directe crypto-stortingen stellen je in staat om naadloos cryptocurrencies over te dragen van je persoonlijke crypto-wallets direct naar je PrimeXBT Wallets, waardoor je handelsaccount snel en veilig gefinancierd kan worden.

Storten vanuit MetaMask

Geld storten van MetaMask naar PrimeXBT is een eenvoudige procedure, waardoor je moeiteloos Ethereum en ERC-20 tokens rechtstreeks vanuit je MetaMask portemonnee naar je handelsaccount kunt overmaken.

Let op:

Om je MetaMask wallet te verbinden met je PrimeXBT Wallets, is het noodzakelijk om de MetaMask-extensie te installeren voor de browser die je gebruikt om het platform te bezoeken.
 1. Log in op je PrimeXBT-account.
 2. Navigeer naar het gedeelte ‘Storten’ en selecteer Ethereum (ETH) of de specifieke ERC-20-token die je wilt storten.
 3. Kopieer het opgegeven stortingsadres. Zorg voor nauwkeurigheid om eventueel verlies van geld te voorkomen.
 1. Start de MetaMask-extensie in je browser of open de MetaMask mobiele app.
 2. Voer uw wachtwoord in als u wordt gevraagd om uw portemonnee te ontgrendelen.
 1. In MetaMask, klik op ‘Verzenden’.
 2. Plak het PrimeXBT-stortingsadres dat je eerder hebt gekopieerd in het veld ‘Ontvanger toevoegen’.
 3. Voer het aantal ETH of ERC-20 tokens in dat je wilt storten. Het is cruciaal om rekening te houden met transactiekosten (gas) om ervoor te zorgen dat de transactie succesvol wordt voltooid.
 1. Controleer de transactiegegevens, inclusief het adres van de ontvanger en het bedrag. Controleer dubbel op nauwkeurigheid.
 2. Pas indien nodig de gasfee aan, houd er rekening mee dat hogere kosten kunnen leiden tot snellere transactiebevestigingen.
 3. Klik op ‘Volgende’, daarna op ‘Bevestigen’ om de overdracht te starten.
 1. Je kunt de status van de transactie volgen binnen MetaMask of een Ethereum blockchain-verkenner zoals Etherscan gebruiken door de verstrekte transactiehash (TxHash) in te voeren.
 2. Zodra de transactie op de blockchain is bevestigd, zal deze worden verwerkt en weergegeven in uw PrimeXBT-account. Dit proces kan enkele minuten tot meerdere uren duren, afhankelijk van de netwerkcongestie.

Tips voor een probleemloze storting

 • Netwerkcompatibiliteit: Zorg ervoor dat je het Ethereum-netwerk gebruikt voor ETH en ERC-20 tokens. Geld storten via een verkeerd netwerk kan leiden tot verloren fondsen.
 • Transactiekosten: Wees bewust van de huidige gasprijzen en pas je transactiekosten dienovereenkomstig aan om kosten en bevestigingssnelheid in evenwicht te brengen.
 • Controleer adressen dubbel: Verifieer altijd het stortingsadres voordat u uw geld overmaakt. Transacties op de blockchain zijn onomkeerbaar.

Crypto Kopen

Via de functie “Crypto kopen met bankkaart” op PrimeXBT kunnen gebruikers gemakkelijk Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Tether (USDT) en USD Coin (USDC) kopen met hun bankkaarten, gefaciliteerd door vertrouwde derde partij wisseldiensten zoals Coinify, Paxful en Xanpool.

Hoe koop je crypto op PrimeXBT:

 1. Toegang tot de Koopoptie: Log in op je PrimeXBT-account en navigeer naar het gedeelte ‘Crypto Kopen’, dat doorgaans te vinden is op het dashboard of binnen de stortingsmogelijkheden.
 1. Selecteer uw cryptocurrency: Kies de cryptocurrency die u wilt kopen (BTC, ETH, USDT of USDC). Zorg ervoor dat je de huidige markttarieven hebt bekeken en hebt besloten over het bedrag dat je wilt kopen.
 1. Kies uw betaalmethode: Selecteer ‘Bankkaart’ als uw betaalmethode. Je wordt gevraagd om je kaartgegevens in te voeren, inclusief het kaartnummer, de vervaldatum en de CVC-code.
 1. Kies een externe dienst: Selecteer op basis van uw locatie en voorkeur een van de beschikbare externe wisseldiensten (Coinify, Paxful of Xanpool).
 1. Rond de aankoop af: Volg de instructies die door de externe dienstverlener zijn gegeven om uw transactie te voltooien. Dit kan inhouden dat uw identiteit wordt geverifieerd en de transactiegegevens worden bevestigd.
 1. Overboeking naar uw PrimeXBT-account: Zodra de aankoop voltooid is, wordt de gekochte cryptocurrency direct bijgeschreven op uw PrimeXBT-portemonnee of op een externe portemonnee, afhankelijk van het proces van de dienst. Indien nodig, zet de fondsen over naar je PrimeXBT handelsrekening.

Voor een soepele transactie bij het kopen van crypto is het essentieel om voorbereid te zijn op een verificatieproces, aangezien de meeste externe diensten identiteitsverificatie vereisen om te voldoen aan regelgevende normen. Controleer altijd op eventuele transactielimieten die door de externe dienst zijn ingesteld, aangezien dit het bedrag aan crypto dat je in een enkele transactie kunt kopen, kan beperken. Wees je bewust van eventuele toepasselijke transactiekosten of wisselkoersen die door de dienst worden verstrekt, aangezien deze aanzienlijk de totale kosten van je aankoop kunnen beïnvloeden. Tot slot, zorg voor de veiligheid van uw transactie door gebruik te maken van een beveiligde internetverbinding en door de legitimiteit van de externe dienstverlener te verifiëren om uw financiële informatie te beschermen.

Contante/Geldstortingen op PrimeXBT

PrimeXBT stelt gebruikers in staat om gemakkelijk directe fiat-stortingen te doen in Amerikaanse dollars, waarbij persoonlijke AdvCash of Perfect Money portemonnees worden gebruikt voor gestroomlijnde financiering.

PrimeXBT cash/fiat stortingen.

AdvCash

AdvCash biedt PrimeXBT-gebruikers een snelle en handige manier om stortingen in Amerikaanse dollars te doen, waarbij lage kosten worden gecombineerd met snelle transacties om traditionele financiële systemen en het PrimeXBT-platform naadloos met elkaar te verbinden.

 1. Maak een AdvCash-account aan: Als je nog geen AdvCash-account hebt, bezoek dan de AdvCash-website om je aan te melden. Het registratieproces is eenvoudig en vereist alleen uw e-mailadres en het aanmaken van een wachtwoord. Volg de verificatiestappen om je account te activeren.
 2. Je AdvCash-portemonnee financieren: Zodra je account is ingesteld, kun je op verschillende manieren geld toevoegen aan je AdvCash-portemonnee, waaronder bankoverschrijvingen, credit-/debitcards en andere e-betaalsystemen. Kies de methode die het beste bij uw behoeften past.
 3. AdvCash koppelen aan PrimeXBT: Log in op je PrimeXBT-account en ga naar het stortingsgedeelte. Selecteer de optie voor fiat-stortingen en kies AdvCash als uw stortingsmethode.
 1. Selecteer het stortingsbedrag: Geef in de stortingssectie van PrimeXBT het bedrag op dat u wilt storten in Amerikaanse dollars. Zorg ervoor dat het bedrag voldoet aan eventuele minimale stortingsvereisten gesteld door PrimeXBT.
 2. Start de Storting: Nadat je het stortingsbedrag hebt ingevoerd, word je doorgestuurd naar het AdvCash-platform. Log in op je AdvCash-account om de overboeking naar je PrimeXBT-account te bevestigen.
 3. Voltooi de Overboeking: Volg de aanwijzingen op het AdvCash-platform om de overboeking te voltooien. Je moet de transactie mogelijk bevestigen met een code die naar je e-mail of telefoon is gestuurd.
 4. Bevestiging van storting: Zodra de overboeking succesvol is, worden de fondsen doorgaans binnen enkele minuten tot uren bijgeschreven op uw PrimeXBT-account, afhankelijk van de verwerkingstijd.

Perfect Money

Perfect Money is een online financiële dienst die directe betalingen en veilige geldovermakingen mogelijk maakt, ideaal voor PrimeXBT handelaren om hun accounts te financieren met fiatgeld. Deze gids beschrijft de stappen voor het storten via Perfect Money op PrimeXBT voor een naadloos transactieproces.

 1. Registreer bij Perfect Money: Als je nog geen gebruiker van Perfect Money bent, begin dan met het aanmaken van een account op de website van Perfect Money. Het registratieproces is eenvoudig en vraagt om basisinformatie zoals je naam, e-mail en wachtwoord. Voltooi de nodige verificatiestappen om je account volledig te activeren.
 2. Je Perfect Money-rekening financieren: Zodra je account actief is, kun je geld toevoegen aan je Perfect Money-portemonnee. Perfect Money biedt verschillende methoden voor het storten van geld, waaronder bankoverschrijving, e-vouchers en andere e-valuta overboekingen. Kies de voor jou meest geschikte methode.
 3. Perfect Money koppelen aan PrimeXBT: Om te beginnen, log in op je PrimeXBT-account en ga naar het gedeelte ‘Storten’. Zoek naar de fiat stortingsmogelijkheden en selecteer Perfect Money als je voorkeursstortingsmethode.
 1. Geef het stortingsbedrag op: Voer in de stortingsinterface van PrimeXBT het bedrag in dat u wilt storten in USD of de beschikbare valuta. Zorg ervoor dat dit bedrag voldoet aan de minimale stortingsvereisten van PrimeXBT.
 2. Start het stortingsproces: Nadat u uw stortingsbedrag heeft opgegeven, wordt u doorgestuurd naar het Perfect Money-platform. Log in op uw Perfect Money-account om te bevestigen en door te gaan met de overboeking.
 3. Bevestig de Transactie: Volg de instructies op het scherm op het Perfect Money platform om de overboeking te voltooien. Afhankelijk van uw beveiligingsinstellingen bij Perfect Money, moet u mogelijk de transactie verifiëren via een bevestigingscode of e-mail.
 4. Storting Voltooid: Zodra u de transactie succesvol heeft afgerond, zullen de fondsen op uw PrimeXBT-account worden bijgeschreven. De verwerkingstijd kan variëren, maar is doorgaans binnen enkele minuten tot uren voltooid.

Lokale betaalmethoden

Lokale betaalmethoden op PrimeXBT bieden handelaren uit verschillende regio’s het gemak en de efficiëntie om hun handelsrekeningen te financieren met behulp van vertrouwde, gelokaliseerde bankopties.

Let op:

Op PrimeXBT zijn lokale betaalopties exclusief beschikbaar voor onze klanten uit Thailand, Vietnam en Brazilië.
 1. Toegang tot het Stortingsgedeelte: Log in op je PrimeXBT-account en navigeer naar het gedeelte ‘Storten’. Hier vindt u een lijst van beschikbare stortingsmethoden.
 2. Het selecteren van uw lokale betaaloptie: Zoek naar het gedeelte met het label “Lokale Betaalmethoden” en kies de optie die het beste aansluit bij uw behoeften op basis van uw locatie en voorkeursbetaalmethode.
 3. Invoeren van stortingsgegevens: Nadat u uw lokale betaalmethode heeft geselecteerd, voert u het bedrag in dat u wilt storten. Zorg ervoor dat je je houdt aan eventuele minimum- en maximumstortingslimieten die specifiek zijn voor de gekozen methode.
 4. De transactie afronden: Volg de instructies op het scherm om uw storting af te ronden. Dit kan inhouden dat u wordt doorgestuurd naar de pagina van een externe betalingsverwerker, waar u de transactie moet verifiëren en de betaling moet bevestigen.
 5. In afwachting van bevestiging: Na het voltooien van de storting kan er een korte wachttijd zijn voordat de transactie wordt verwerkt en de fondsen zichtbaar zijn in uw PrimeXBT-account. Verwerkingstijden kunnen variëren afhankelijk van de specifieke lokale betaalmethode die gebruikt wordt.

Probleemoplossing

Af en toe kunnen gebruikers van PrimeXBT te maken krijgen met een probleem waarbij, ondanks een succesvolle stortings transactie, de fondsen niet in hun account verschijnen. Om deze uitdaging aan te pakken, volg deze stappen voor een oplossing:

 • Verifieer de Transactie: Bevestig eerst de voltooiing van de transactie op de blockchain. Gebruik een blockchainverkenner om de transactiehash (TxHash) te controleren en zorg ervoor dat deze het vereiste aantal bevestigingen heeft.
 • Controleer op Vertragingen: Onthoud dat sommige stortingen, vooral die in cryptocurrencies, vertragingen kunnen ondervinden door netwerkcongestie of vereiste bevestigingen. Geduld is essentieel terwijl deze transacties verwerkt worden.
 • Controleer stortingsadres: Controleer dubbel of de storting naar het juiste adres is verzonden dat door PrimeXBT is opgegeven. Het versturen van geld naar een verkeerd adres kan leiden tot verlies van geld.
 • Raadpleeg de Stortingsgeschiedenis: Navigeer naar de stortingsgeschiedenis van je account op PrimeXBT om te zien of de transactie vermeld staat. Soms kan er een kleine vertraging optreden in het weergeven van de transactie in uw rekeningsaldo, zelfs nadat deze in uw geschiedenis verschijnt.
 • Neem contact op met ondersteuning: Als na het nemen van deze stappen uw fondsen nog steeds niet zichtbaar zijn, neem dan contact op met de klantenservice van PrimeXBT. Geef hen de transactiehash, het gestorte bedrag en het tijdstip van de transactie. Gedetailleerde informatie zal helpen om het oplossingsproces te versnellen.
 • Documentatie: Bewaar schermafbeeldingen of gegevens van de transactiedetails, inclusief eventuele bevestigingsmails of berichten die ontvangen zijn tijdens het stortingsproces. Deze informatie kan nodig zijn voor het ondersteuningsteam om het probleem te verifiëren en op te lossen.
 • Veiligheidscontroles: Wees ervan bewust dat in zeldzame gevallen stortingen aanvullende veiligheidscontroles door PrimeXBT kunnen ondergaan, wat tijdelijke vertragingen kan veroorzaken. Het ondersteuningsteam van PrimeXBT zal u op de hoogte stellen als dergelijke controles noodzakelijk zijn voor uw transactie.