PrimeXBT Opnames

PrimeXBT biedt een naadloos en veilig platform voor het opnemen van je geld. Of je nu de voorkeur geeft aan crypto of contante opnames, PrimeXBT zorgt ervoor dat je transacties snel worden verwerkt binnen dezelfde tijdsperiode.

PrimeXBT opname.

Opnamemethoden van PrimeXBT

Crypto-opnames van PrimeXBT

Om cryptocurrencies efficiënt van PrimeXBT op te nemen, volg deze beknopte stappen:

 1. Toegang tot uw account: Log in op PrimeXBT.
 2. Selectie voor opname: Navigeer naar de optie ‘Opnemen’ voor je gekozen cryptocurrency.
 3. Gegevensinvoer: Selecteer uw portemonnee en netwerk, voer vervolgens uw opnameadres en het bedrag in.
 4. Verzoek indienen: Bevestig dat alle details correct zijn en klik op ‘Indienen om op te nemen’.
 5. E-mailbevestiging: Verifieer de opname via de link die naar uw e-mailinbox is gestuurd.

Let op:

Bij het opnemen van PrimeXBT, zorg ervoor dat uw opnameadres correct is voor het gekozen netwerk om verlies van fondsen te voorkomen. Opnames worden dagelijks verwerkt tussen 12:00 en 14:00 UTC. Controleer altijd je e-mail, inclusief spam, voor de bevestiging van PrimeXBT. Voor hogere limieten, voltooi de accountverificatie zoals vereist.

Contante/Fiat-opnames van PrimeXBT

Om contant geld/fiatgelden efficiënt van uw PrimeXBT-account op te nemen, volgt u deze gedetailleerde instructies voor elke beschikbare methode:

Advcash

 1. Selecteer Advcash: In de sectie ‘Opnemen’ naast je valutaportemonnee, kies ‘Advcash’ als je opnamemethode.
 2. Verificatie: Het Advcash e-mailadres dat gebruikt is voor eerdere stortingen op PrimeXBT zal vooraf geselecteerd worden. Als dit je eerste keer is, zorg ervoor dat je Advcash-account e-mail correct is ingevoerd.
 3. Opnamebedrag: Voer het bedrag in dat u wilt opnemen naar uw Advcash-account.
 4. Bevestiging: Controleer uw opnamegegevens op juistheid. Klik dan op ‘Indienen om op te nemen’.
 5. E-mailbevestiging: Controleer je e-mailinbox voor een bevestiging van opname van PrimeXBT. Volg de instructies in de e-mail om het opnameproces te voltooien.

Let op:

Voor Advcash-opnames is het essentieel om op te merken dat je alleen geld kunt opnemen naar een Advcash-account dat eerder is gebruikt voor stortingen op PrimeXBT. Mocht u ervoor kiezen om u terug te trekken naar een nieuw Advcash-account, dan moet u eerst een storting initiëren met het nieuwe e-mailadres dat aan dat account gekoppeld is. Dit zorgt voor een veilig en gestroomlijnd opnameproces.

Perfect Money

 1. Selecteer Perfect Money: Kies ‘Perfect Money’ als uw opnamemethode in de sectie ‘Opnemen’.
 2. Accountgegevens: Uw Perfect Money-account-ID die gebruikt wordt voor stortingen zal automatisch geselecteerd worden.
 3. Opnamebedrag: Voer het bedrag in dat u wilt opnemen naar uw Perfect Money-rekening.
 4. Verzoek indienen: Controleer of alle gegevens correct zijn en klik op ‘Indienen om op te nemen’.
 5. E-mailverificatie: Zoek naar een bevestigingsmail van PrimeXBT in je inbox en volg de meegeleverde link om je opname te voltooien.

Let op:

Wat betreft opnames naar Perfect Money, is het belangrijk om te begrijpen dat deze beperkt zijn tot Perfect Money Account-ID’s die eerder gebruikt zijn voor stortingen op PrimeXBT. Als je geld wilt opnemen naar een nieuw Perfect Money Account ID, moet je eerst een storting uitvoeren met dat specifieke Account ID. Dit proces zorgt ervoor dat opnames soepel en veilig worden uitgevoerd.

Lokale betalingen

 1. Kies voor lokale betalingen: Selecteer voor specifieke regio’s ‘Lokale Betalingen’ als uw opname-optie.
 2. Selecteer uw land: Kies uw land uit de lijst om beschikbare lokale betaalmethoden te zien.
 3. Betalingsgegevens: Voer uw bankrekeningnummer of lokale betalingsgegevens in of selecteer deze. Voor nieuwe details moet u mogelijk deze informatie toevoegen en bevestigen door de instructies op het scherm te volgen.
 4. Opnamebedrag: Geef het bedrag op dat u wilt opnemen via uw lokale betaalmethode.
 5. Indienen en bevestigen: Nadat u ervoor heeft gezorgd dat alle informatie klopt, dient u uw opnameverzoek in. Bevestig vervolgens de opname via de e-mail die PrimeXBT naar uw inbox stuurt.

Let op:

Wat betreft lokale betalingen op PrimeXBT, is het cruciaal om te erkennen dat deze opnamemogelijkheid niet universeel beschikbaar is; alleen gebruikers uit bepaalde landen hebben toegang tot deze optie. De tijd die nodig is om deze betalingen te verwerken kan verschillen, wat het belang van het invoeren van nauwkeurige bankgegevens benadrukt om onnodige vertragingen te voorkomen. Daarnaast kan PrimeXBT, voor verbeterde beveiliging of om aan regelgevende vereisten te voldoen, soms extra verificatiestappen vereisen.

Voor alle opnamemethoden is het cruciaal om alle ingevoerde informatie dubbel te controleren en te voldoen aan eventuele verificatieprocessen om een soepele en veilige opname-ervaring te garanderen.

Opnamelimieten van PrimeXBT

Elk account op PrimeXBT heeft een Daglimiet, een standaard 24-uurs opnamelimiet van $20.000 of het equivalent daarvan in andere valuta’s. Deze dagelijkse limiet is cumulatief van toepassing op alle valuta die binnen een periode van 24 uur worden opgenomen.

PrimeXBT financiële vrijheid.

Opnamekosten PrimeXBT

PrimeXBT streeft ernaar een transparante kostenstructuur voor opnames te handhaven, zodat gebruikers goed geïnformeerd zijn over eventuele kosten die van toepassing kunnen zijn op hun transacties. Hier is een gedetailleerd overzicht van de opnamekosten bij PrimeXBT:

PrimeXBT rekent een vaste vergoeding voor elke cryptocurrency-opname om de transactiekosten van het blockchainnetwerk te dekken. Deze kosten worden niet bepaald door PrimeXBT, maar zijn direct gerelateerd aan de netwerkkosten van de desbetreffende blockchain. Het specifieke bedrag van de vergoeding is afhankelijk van de cryptocurrency die wordt opgenomen en kan variëren door netwerkcongestie en het transactievolume op het moment van uw opnameverzoek.

Voor opnames naar fiatvaluta’s via methoden zoals Advcash, Perfect Money of lokale betalingen, kan PrimeXBT een verwerkingskosten in rekening brengen. Deze vergoeding, indien van toepassing, is bedoeld om de servicekosten die door de betalingsverwerkers worden opgelegd te dekken en kan variëren afhankelijk van de opnamemethode en valuta. Het is belangrijk om de specifieke kosten voor uw gekozen opnamemethode rechtstreeks op het PrimeXBT-platform te controleren voordat u een transactie start.

PrimeXBT is trots op zijn transparantie, waarbij ervoor wordt gezorgd dat gebruikers niet onderhevig zijn aan verborgen kosten bij opnames. Tijdens het opnameproces worden alle van toepassing zijnde kosten duidelijk weergegeven, zodat gebruikers de betrokken kosten volledig kunnen begrijpen voordat ze hun transacties bevestigen. Deze toewijding aan openheid zorgt voor een betrouwbare en duidelijke gebruikerservaring.

Hoe een opname op PrimeXBT te annuleren

Om een opname op PrimeXBT te annuleren, volg deze stappen om ervoor te zorgen dat je fondsen op je rekening blijven. Snel handelen is cruciaal, aangezien opnames binnen een specifiek tijdsbestek elke dag verwerkt worden:

 • Toegang tot uw account: Log in op uw PrimeXBT-account met uw inloggegevens.
 • Navigeer naar de hoofdpagina: Nadat je bent ingelogd, ga je naar de hoofdpagina van je accountdashboard.
 • Vind uw portemonnee: Zoek de sectie ‘Portemonnee’ waar uw opnameverzoek is gestart. Hier zie je een overzicht van je in behandeling zijnde en verwerkte transacties.
 • Bekijk in behandeling zijnde opnames: Zoek naar de opname transactie die je wilt annuleren. Het zou vermeld moeten worden onder ‘Transfergeschiedenis’ of een soortgelijk gelabelde sectie, waarbij de status in behandeling wordt aangegeven.
 • Annuleer de opname: Naast de in behandeling zijnde opnamevermelding zou u een ‘Annuleren’ optie of een ‘X’ icoon moeten zien. Klik hierop om de annulering van uw opnameverzoek te starten.
 • Bevestig annulering: U kunt gevraagd worden om uw beslissing om de opname te annuleren te bevestigen. Bevestig uw keuze om ervoor te zorgen dat de transactie wordt stopgezet.
 • Controleer op bevestiging: Na annulering zou u een bevestiging op het platform moeten ontvangen. Het is ook raadzaam om je e-mail te controleren, aangezien PrimeXBT mogelijk een melding stuurt met betrekking tot de annulering.

Veelgestelde vragen over opnames bij PrimeXBT